Välj rätt tandimplantat i Solna

Be din lokala tandläkare om råd när du ska välja ditt tandimplantat i Solna. Det finns många olika valmöjligheter, från fasta implantat till annan protetik.

Räkna med tandläkarens stora expertis när det gäller metoder och nya material. De gamla tidernas löständer har ersatts av datorkonstruerade tandimplantat med bästa passform och hög prestanda. Fattas det tänder i din mun ska du inte tveka om att beställa implantat så att du kan äta utan problem och våga le på alla foton. Det är många som beställer tandimplantat i Solna.

Konstgjorda implantat som sitter fast

Det finns proteser för den som föredrar det och har mist de flesta av sina tänder. Men man kan också välja konstgjorda tänder som fästs med titanskruv. Det är lite mer omfattande, men det är väl värt besväret, för du får tänder som verkligen växer fast på riktigt. Det beror på att titan har så speciella egenskaper. Har man tänder med titanskruvar behöver man aldrig mer tänka på proteser, för man får känslan och upplevelsen av en äkta tanduppsättning.

Fattas det bara lite, så att man har en liten tandstump kvar, kan man bygga på den med att göra en krona, som är en konstgjord överdel på tanden. Om du frågar din tandläkare får du reda på de senaste rönen och metoderna för tandimplantat i Solna. Du kommer att få alla tips du behöver för att återfå ditt gamla leende och beställa rätt implantat. Det finns oftast mycket bra betalningslösningar, så att du kan unna dig fina implantat.

14 Mar 2022