Permanent hårborttagning på Östermalm

Om du tröttnat på rakapparat och epilator så kan du få utfört permanent hårborttagning på Östermalm. Detta görs med ett pulserande ljus som förstör hårsäckarna.

Att passa in i det moderna samhällets ram för hur man som människa ska se ut och vara, är inte alltid så enkelt. Det innebär ofta ett hårt jobb med att ta bort eller dölja sådant som inte är önskvärt att visa upp. Det kan vara några extra kilon, finnar eller så kallad oönskad hårväxt.

Vad gäller det senare så är det numera inte heller bara kvinnor som ägnar sig åt hårborttagning. Enligt det aktuella skönhetsidealet i västvärlden ska inte heller män ha hårväxt på bröstkorg eller ens på benen. Särskilt lite yngre män har anammat detta.

Hårborttagning för livet

Visst kan man göra revolt, och låta det som vill växa få göra det. Eller också får man lägga en massa tid varje vecka med rakapparat, vax eller epilator. Fast det finns också ett tredje alternativ. Det handlar om en teknik som använder sig av en typ av ljus som pulserar intensivt. Detta ljus förstör hårsäckarna, vilket gör att det aldrig mer kommer att växa ut något hår.

Metoden är väl beprövad och kan användas på många olika ställen på kroppen, även i ansiktet. Om du känner att du tröttnat på att ständigt behöva kämpa med din oönskade hårväxt kan du testa denna metod för hårborttagning på Östermalm. Behandlingen behöver upprepas några gånger men sedan är du hårfri för livet. En underbar tanke, eller hur?

18 Apr 2023