Snygg och smärtfri med invisalign Stockholm

Tänder är en välsignelse och en förbannelse. Tugga och äta är bra. Sneda tänder med ojämna mellanrum gör ont och anses vara en negativ social markör. Invisalign Stockholm rätar till tänder.

Vissa justeringar är viktigare än andra. Att ha ett sansat perspektiv när det gäller tandreglering är viktigt. För oss som behöver räta till snedställda tänder är det inte enbart en fråga om utseende. Att göra en tandreglering med invisalign handlar både om estetik och medicin.

För den som har snedställda tänder kan det vara ett stort problem, eller till och med flera stora problem. Man kan uppleva det som socialt handikappande. Men det medför också oftast smärta och problem med ätandet. Sneda tänder betyder snedbelastning då man tuggar och leder ofta till en värkande käke. Tandreglering hjälper med att lösa problemet.

Hur fungerar en tandreglering med invisalign?

Du börjar din behandling med att boka ett besök hos din tandläkare. Efter undersökning gör ni tillsammans upp en plan. Därefter tillverkas din första upplaga av tandskenan. Hela idén är att dina tänder justeras bit för bit. Detta gör att justeringen sker utan smärta och att den blir mycket precis. Behandlingen brukar ta 3 till 18 månader, allt beroende på hur stor reglering som ska ske.

Fördelarna är enorma jämfört med forna tiders ståltrådsburar. Invisalign är osynliga och kan tas ut vid måltider och tandborstning. Smärtor uteblir i och med skenornas utformning och de är osynliga eftersom de är tillverkade i genomskinligt material. Nu är det din tur att bli både snygg och smärtfri. Läs mer om invisalign på denna hemsida: invisalignstockholm.net

20 Oct 2021