När du har läsglasögon är det lätt att Se och Le

Du kanske har lagt märke till att det är svårt att skratta och kisa samtidigt? Kisar är något du gör när det är svårt att se. Kanske är det dags att skaffa sig ett par nya och snygga läsglasögon?

Det är ett evig sjå att hålla på med text och kanske skriva på datorn eller skriva för hand och inte kunna se vad det står. Då kan du säkert hålla dig för skratt och kanske är det så att dina mungipor är på väg neråt och dras så att säga mot knäna. Om du istället skaffar dig ett par eminenta läsglasögon då ska du se att du snart både kan se och le på samma gång. Varför plåga dig själv med dålig syn när det är så lätt att skaffa ett par läsglasögon? De kostar inte speciellt mycket och du kan ha flera stycken hemma. Ett par kan du alltid ha liggandes i bilen medan ett par andra ligger i dataväskan eller i handväskan om du använder sådan. Då har du ju tillgång till ett par precis när du behöver det.

Bågar till läsglasögon i alla möjliga utföranden

Eftersom läsglasögon är förhållandevis billiga jämfört med ett par som har slipat glas för att justera synfel så kan du här lägga lite extra för att få roliga bågar. Hos Se och Le hittar du läsglasögon i olika färger och mönster så att du kan matcha dem med ditt humör eller din klädsel.

7 Mar 2022