Man gör tandimplantat i Malmö

Vill man få ordning på sin mun och går i tankarna på operera in ett tandimplantat ska man se till att det verkligen är en tandläkare i Malmö som bryr sig om att det arbete dom gör blir bra och håller.

Det går aldrig att komma ifrån vilken känsla man har i munnen. Saknas det en tand så kanske man vänjer sig vid det om det är långt inne i munnen, men det märks när man tuggar. Har man förlorat synliga tänder är det värre för man tänker på det varje gång man ler.

Det är hursomhelst en stor grej att operera in något i munnen så man kanske oroar sig för det. Det är ju lagom kul att gå till tandläkaren i vanliga fall och det här vet man kommer att ta tid. Anlitar man någon som gör tandimplantat i Malmö går det i alla fall smidigt.

När man gör tandimplantat får man en plan

Det är inte alla käkar som klarar av att ta emot en skruv av titan. Därför gör man alltid en undersökning först för att kolla att det går. Det är ju ett ingrepp så att allmänhälsan måste vara bra.

Har man väl fått godkänt så får man tid för operation. Titan skall skruvas fast i käkbenet men det gör inte ont för man får bedövning. Tandläkarna vet att en del är rädda, så de arbetar hänsynsfullt för att man inte skall känna obehag. Efter operationen återstår läkning och finjustering. Målet är uppnått när tanden vuxit fast i käken.

20 Nov 2021