Hejdå rynkor med botox i Göteborg

Med lite trix och fix kan man få bort rynkorna utan någon botox. Lite klämmor här och där, som på en hund får man dra bak skinnet. Nej, såklart kan man inte ha det så, i Göteborg får man hjälp.

Rynkorna tar inte hänsyn till att man inte känner sig i den ålder man är. De är djupa och stora och sprider sig snabbt. De första rynkorna blev man nästan glad över, “skrattrynkor” som man så fint kallade det. Sen kom solrynkor, ni vet när man går och kisar mot solen. Sen kom vecket, barnen skrattar och tycker det är roligt när man blir arg, för då blir det tydligen extra djupt. Suck, hur blir man kvitt sina rynkor? Bara för att åldern säger en sak så behöver man inte vara med på det. Och är man inte bekväm är det inte värt att ha dem kvar.

Hokus pokus – botox är svaret

Såklart finns där ett svar för hur man får bort rynkorna. Med botox blir man kvitt dem, vare sig de är små, stora eller djupa. Botoxen slätar ut huden och fyller igen rynkan. Idag är det väldigt vanligt att använda sig av botox. Det är något man ska göra om man vill göra det. Det går alltid att vända sig till en klinik och rådfråga dem om man känner sig osäker. De har alla möjliga typer av kunder och är vana vid olika frågor. Som godkänd klinik har man ett certifikat på att man får lov att utföra botoxen, kolla alltid så att det stämmer. Det finns bra alternativ om du behöver botox i Göteborg.

Gör botox ont?

En väldigt vanlig fråga är just om det gör ont. Svaret är väldigt individuell då en del är känsligare än andra. Det kan sticka till lite och upplevas ett obehag. Medan för andra känns det inte alls. Man applicerar in botox precis under huden. Man har olika mycket botox i, det beror på hur djup och stor rynkan är. Men det är inget du behöver ha koll på. Kliniken har koll på allt det. En del får även blåmärken dagarna efter man har gjort botox. Därför bör man planera in det i tid, så man inte gör det inför en föreställning. Inte så kul att gå med blåmärken och ett svullet resultat då. Det lägger sig på bara några dagar och är inget att oroa sig över.

7 Oct 2021