Ge D-vitaminnivån en boost på solarium i Hammarby Sjöstad

Om du känner dig trött och energilös kan det vara din D-vitaminnivå som är låg. På solarium i Hammarby Sjöstad kan du höja din D-vitaminnivå och samtidigt unna dig en behaglig stund.

D-vitamin kallas även för solvitaminet, och att det kallas för det beror på att man främst får i sig vitaminet genom att vistas i solen. Brist på D-vitamin är vanligt, särskilt här i Norden där det är mörkt en stor del av året. Brister kan leda till en mängd olika sjukdomar. Det är dock inte alltid man märker av om man har brist på D-vitamin, men trötthet kan vara en indikation på att man har låg nivå av D-vitamin.

Känner man sig energilös kan det vara en god idé att försöka höja sina D-vitaminnivåer. Kosttillskott i all ära, men det finns faktiskt ett alternativt sätt som på köpet ger en behaglig och avkopplande stund. När det naturliga solljuset inte finns tillräckligt att tillgå kan man välja att gå till ett solarium för att få de nödvändiga solvitaminerna.

Få avkoppling och ny energi från solarium

Känner du att du skulle behöva unna dig själv och din kropp en stund i ett solarium bör du gå till ett som använder sig av modern teknik och som kan tillhandahålla fräscha lokaler. Ett solarium i Hammarby Sjöstad har just det. På solariet kan du på ett säkert sätt boosta dina D-vitaminnivåer, unna dig en avkopplande stund för att sedan gå därifrån med ny energi och ett behagligt lugn i kroppen.

14 Feb 2022