Företagsmassage ger en endorfinkick för de anställda

Massage ger fullt med härliga endorfiner som påverkar kropp och själ. Att erbjuda företagsmassage på arbetstid är positivt, för både företaget och de anställda kommer att må mycket bättre.

Ibland kan man tro att massage är svaret på det mesta. Det motverkar stress och depression, och ger bättre blodcirkulation, med mera. Precis som mycket annat kan massage variera mellan olika utövare. Det finns utövare som ger taktil massage som knappt känns, och andra som verkligen arbetar ner i musklerna.

Det som är bra med olika massagetekniker är att personer har olika behov. En del människor klarar knappt av att någon annan rör dem, och då fungerar de lätta, mest taktila massageteknikerna. Andra behöver en mer djupgående massage som lättar upp musklerna. Att erbjuda massage på arbetstid gör att personalen stressar av och får en rofylld stund på jobbet.

Företagsmassage i lugn och ro

Att hitta en massör i Stockholm som erbjuder företagsmassage är inte så svårt som det låter. När man bokat en massör är det viktigt att det finns ett ganska tyst och lugnt rum där massören får arbeta i lugn och ro. Givetvis kan den anställde använda friskvårdsbidraget för massagen och det hela blir en vinst för alla inblandade.

Tack vare företagsmassage kan man hitta en ny bra massör att besöka. Det kan uppstå fler behov av massage mellan massörens besök på företaget. Exempelvis en nackspärr eller ett ryggskott kan behöva bearbetas rejält. Då är det skönt att ha hittat en massör man trivs med. Läs mer om företagsmassage på denna sida: företagsmassagestockholm.com

22 Oct 2021