Estetisk tandvård lockar många i Stockholm

Man ler mot folk varje dag, så det är förståeligt att man vill rätta till de tänder som växer snett eller är fula i färgen. Tandläkaren har många metoder för estetisk tandvård i Stockholm.

Det enklaste och vanligaste är kanske att ha en tandställning för att se till att tänderna inte växer snett och att dra ihop små gluggar som man inte vill ha. Tandblekning är också populärt. När tänder växer på helt fel ställe, kan man dra ut dem. Är gluggarna stora för att man har förlorat några tänder, kan man sätta dit konstgjorda tänder, implantat. Kontakta en duktig tandläkare och fråga om hur man får estetisk tandvård i Stockholm och vad det kostar.

Implantat känns som äkta tänder

Speciellt om du väljer att få en konstgjord tand fastsatt med titanskruv, blir det som en helt egen, äkta tand. Du kan tugga som vanligt, och titanskruven växer ihop med käkbenet. Du känner säkert folk som byggt på sina ganska dåliga tänder med kronor. Det innebär att man slipar ner tanden lite och får en konstgjord överdel av tanden, en krona, så att den kommer i samma höjd som den ursprungliga tanden. Det går knappt att se skillnad på konstgjorda eller egna tänder, eftersom man kan välja nyans på sina implantat.

En annan metod för att få ett vackert leende är att skaffa skalfasader. Då sätter man fast en påbyggnad så att man får en jämn, vit tandrad, och det är en metod som många kändisar väljer.

 

 

21 Oct 2021