Arbeta som akuttandläkare i Malmö

Att arbeta som akuttandläkare i Malmö innebär både mindre såväl som stora åtgärder. Det kan handla om patienter med smärta i munnen eller någon som varit med om en olycka och behöver få hjälp.

Du har länge arbetat som tandläkare nu. Det var det som du ville bli när du var riktigt liten. Redan som sexåring visste du. Du skulle arbeta med tänder och att hjälpa människor att hålla ordning på sin munhälsa. Du pluggade i flera år och du har nu arbetat som tandläkare sedan dess. Du stortrivs. Det finns egentligen ingenting annat som du hellre skulle vilja göra än det du arbetar med idag. Det du däremot skulle vilja göra är att arbeta som akuttandläkare i Malmö. Som akuttandläkare blir det ett lite högre tempo och det gillar du.

Akuttandläkare för patienter med tandproblem

Du får som akuttandläkare arbeta med mer akuta fall. Det kan handla om patienter som har skadat sig på något vis, vid exempelvis en olycka eller en misshandel. Men det kan också handla om patienter som kommer in med akuta smärtor från en trasig tand eller på grund av ett hål som ligger och blir infekterat. Du har länge arbetat som tandläkare men på sistone har du känt att du vill utvecklas som tandläkare och istället ta dig an mer akuta fall. Det kommer bli bra och du har redan tagit reda på hur du ska gå tillväga för att kunna arbeta som akuttandläkare i Malmö.

18 Nov 2021